Welkom op mijn vernieuwde site

Hallo en welkom op de site van TIKATOKO.
Mijn site geeft informatie voor elke gelegenheid als er iets te vieren is. Op elke leeftijd kunnen we thema's aanpassen. Ik werk met schmink, ballonnen, poppenkast, voorstellingen en eventueel met D.J. en karaoke. Door de improvisatie daarbij is het geslaagd voor elk feest. Kinderfeestjes, volwassenenfeesten of voor bedrijven. Voor elk wat wils. U kunt altijd met mij contact opnemen. Is uw interesse gewekt, lees en kijk dan door de site. Veel plezier en misschien tot ziens.

Tika

 

Feest in het land van TOKO

Heel lang geleden woonde er op een mooi kasteel een koning en koningin met hun dochtertje Tika in het Land van Toko.
De koning en koningin hielden heel erg van feesten, en hadden elke week een groot feest. De feesten waren heel bekend en iedereen hoopte dan ook dat ze werden uitgenodigd. Er werd veel gelachen, gedanst, en alle voetjes gingen dan ook van de vloer.


 

 


M
aar na jaren feesten werd het rustiger op het kasteel. De buren werden ouder, de koning en koningin kwamen hun stoel niet meer uit.
Zo gebeurde het dat de gasten om half negen al lagen te slapen en de hond en de poes rustig over de tafels konden lopen en alle lekkere dingen op konden eten.

Dit kan zo niet langer, Tika leert zo nooit feesten, zei de koningin. De feestjes zijn niet meer leuk, er moet iets gebeuren.
Daarom ging ze dan ook naar de toverfee die in het bos woonde. De toverfee was zeer bezorgd en besprak het met de andere fee├źn.
Er werd een advertentie in de krant gezet.
E
r kwam een clown naar het kasteel en hij had een geweldig idee, Tika moest Clown worden. Zij zou dan iedereen kunnen vermaken, dan kon ze door het land reizen en iedereen geweldige feestjes bezorgen. 'Geweldig' ,zeiden de koning en de koningin, 'dat is een goed plan'. De clown leerde Tika trucjes en schminken, knutselen en nog meer. Zo kan ze van elk feest een geweldig feest maken.

En zo komt het dat Prinses Tika als clown of goochelaar en dergelijke op jouw feestje is. Want ze woont nu bij de clown die haar alles heeft geleerd. Samen trekken ze door het land en is ze niet op een feestje en heb je haar nog niet gezien, kijk dan goed rond want.....misschien komt ze ook nog wel bij jou. Klik hier om in te loggen (Alleen voor de webmaster).
Klik hier om de foto's van Kindervakantiewerk 2004 in Asten te bekijken.